Selena Gomez pokazala kako izgleda bez šminke. Dobila je gotovo 80 tisuća komentara

Foto: Instagram

AMERIČKA glumica i pjevačica Selena Gomez na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira bez šminke i bez filtera za uljepšavanje slika.

Pritom je Gomez bila u kućnom izdanju, u trenirci s razbarušenom kosom, a nije marila ni za to što ima prištić na licu i to je posebno oduševilo njezine fanove. Selenina objava prikupila je do sada 8.4 milijuna lajkova i gotovo 80 tisuća komentara, koji su uglavnom bili veoma pozitivni.

Gomez su se javile i brojne poznate osobe, među kojima je i njezina nova najbolja prijateljica Nicole Peltz Beckham. "Najljepša si na svijetu", napisala je Nicole u komentarima, a slično su ostavljali i ostali.

"Samo ostani svoja i budi prekrasna. Zakon si", "To se zove prirodna ljepota", "Ti si kraljica", "Obožavam te, preslatka si", "Ovo mi je tvoje najbolje izdanje", "Ti si ikona", "Ovo je jedna jako lijepa dama", "Jedna od rijetkih osoba koje medijska industrija nije uništila", samo su neki od tisuća komentara.

Nedavno zabrinula fanove

Inače, Selenini fanovi, kojih samo na Instagramu ima 375 milijuna, nedavno su izrazili zabrinutost zbog toga što su neki primijetili da joj se dosta tresu ruke. Gomez boluje od lupusa, ali nema problem ni s time da govori o svojem stanju pa je tako sve objasnila zabrinutim fanovima.

"Haha, tresem se od lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte disclaimer, nisam profesionalka u ovom", odgovorila je u komentaru na video u kojem pokazuje kako micelarnom vodom skida šminku.

Podsjetimo, Gomez je 2014. dijagnosticiran lupus, autoimuna bolest koja napada tkiva i organe oboljelih. Upala uzrokovana lupusom može utjecati na bubrege, zglobove, mozak, srce, pluća, kožu i krvne stanice.

Tri godine nakon što joj je dijagnosticiran lupus pjevačica je podvrgnuta transplantaciji bubrega, a o svom je iskustvu progovorila u dokumentarcu Selena Gomez; My Mind & Me.

Pročitajte više