Selena Gomez otkrila zašto se ljetos povukla, bila je na tajnoj operaciji koja joj je spasila život

Selena Gomez otkrila zašto se ljetos povukla, bila je na tajnoj operaciji koja joj je spasila život

Foto: Instagram

SELENA GOMEZ nedavno je, u potpunoj tajnosti, bila na translantaciji bubrega. Pjevačica se već nekoliko puta povlačila sa scene te iskreno objasnila kako je razlog tome autoimuna bolest lupus.

Tijekom ljeta mlada zvijezda zbog toga bila je na presađivanju bubrega, a donor joj je bila najbolja prijateljica Francia Raisa. Selena je danas na Instagramu objavila fotke iz bolničkog kreveta te objasnila detalje.

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesna sam toga da su neki moji obožavatelji primijetili da sam se pritajila ovo ljeto i pitali se zašto ne promoviram novu glazbu na koju sam izuzetno ponosna. Tad sam saznala da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa. Morala sam to učiniti za svoje zdravlje. Uskoro ću podijeliti s vama svoj put kroz koji sam prošla posljednjih mjeseci. Do tada, želim se javno zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su učinili za mene prije i poslije operacije.

I na kraju, ne postoje riječi kojima bih mogla zahvaliti svojoj predivnoj prijateljici Franciji Raisi. Poklonila mi je ultimativni dar i žrtvovala se za mene. Volim te sestro. Lupus je bolest o kojoj se i dalje puno ne zna, ali napredak je vidljiv", napisala je Selena.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Zbog problema sa zdravljem Selena je 2013. godine otkazala turneju Star Dance, a u listopadu 2010. prvi put progovorila je o borbi s lupusom. Osim obitelji, velika podrška joj je i dečko The Weeknd, s kojim je navodno nedavno počela živjeti u New Yorku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara