Selena Gomez progovorila o borbi s bolešću: Nisam bila sposobna ni za što

Foto: Instagram

SELENA GOMEZ uspješno je riješila većinu psihičkih problema s kojima se lani suočila, a nedavno se na godišnjem okupljanju u organizaciji bolnice McLean popela na binu i progovorila o teškom iskustvu.

27-godišnjoj pjevačici uručena je posebna nagrada za podizanje svijesti o važnosti suočavanja sa psihičkim problemima zbog javnog dijeljenja iskustva u svrhu pomoći drugima.

"Prošle godine vodila sam tešku borbu sa psihičkim zdravljem i emotivno nisam bila sposobna ni za što. Nisam se mogla ni smijati, čak ni praviti se da izgledam normalno. Imala sam osjećaj da su me moja bol i anksioznost preplavili odjednom i to je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u mom životu", rekla je Selena tada, a njen govor tek je sada procurio u medije, prenosi E!.

Mlada glazbenica prisjetila se nekih najgorih trenutaka koje je proživjela zbog svoje bolesti.

"Potražila sam pomoć i liječnici su mi dali dijagnozu. Trenutak kada sam dobila tu informaciju za mene je bio podjednako zastrašujući, ali i olakšavajući. Prestrašena sam očito bila jer su napokon potvrđene sve moje sumnje, a olakšanje sam osjetila jer sam napokon doznala zašto sam se toliko godina borila s depresijom i anksioznošću", otkrila je.

Naposljetku je istaknula kako se i dalje nije u potpunosti oporavila od svega, ali je objasnila da se osjeća puno bolje i sretnije.

"Iako ovo sve ne znači da je preko noći sve nestalo, mogu reći da sam nakon godine intenzivnog rada na sebi napokon sretnija, zdravija i imam kontrolu nad svojim emocijama i mislima, sve što prije nisam imala. Zbog svega toga sam jako sretna."

Pročitajte više