Severina će jednog dana kćer nazvati po dječaku Koku iz Kušanove priče

UOČI svog nastupa u beogradskoj Areni, Severina Vučković dala je intervju za srpski Press u kojemu je između ostalog progovorila o privatnom životu. Osim što priznaje da je brojne obaveze ne sprječavaju da uživa sa zaručnikom, riječkim ugostiteljem Slavkom Šajinovićem, Severina je otkrila kako planira nazvati svoju kćerku jednog dana.

"Ne poznajem nijednu Koko, ali mi se to ime jako sviđa"

Iako napominje da nije trudna, čini se kako je Severina već počela razmišljati o djeci čim je odlučila kako će joj se zvati dijete, odnosno kćer. "Još od prije želim svojoj kćerki dati ime Koko, ali ne po čuvenoj Coco Chanel već po djevojčici iz priče 'Koko u Parizu' i 'Koko i duhovi'. Ne poznajem nijednu Koko, ali mi se to ime jako sviđa", izjavila je Severina koja je očito zaboravila da je "Koko", iz priča Ivana Kušana, bio dječak, a ne djevojčica.

Također, Severina je najavila koncert u Beogradu kao pravi spektakl. "Imat ćemo šest tematskih cjelina - rococo, cabaret s elementima kavanskog ugođaja, orijentalni, dalmatinski, naiva i disco. Upravo sam snimila i videospotove koji će se emitirati na video projektoru" otkrila je pjevačica koja dodaje da joj je najdraži spot za pjesmu "Muškarcu samo treba kurva".

Zašto joj je najdraži, nije htjela otkriti već je naglasila da ćemo vidjeti. Osim spota, Seve je napravila i nekoliko fotografija koje će se također prikazivati tijekom koncerta u Areni, a možete ih pogledati u galeriji.

Beogradski koncert zakazan je za 17. studeni, a kako tvrde organizatori, karte se prodaju brzinom munje. Cijeli spektakl najavljuje se kao do sad "ne viđeni na njihovim prostorima, kad su domaće zvijezde u pitanju". Neki od njezinih gostiju bit će Goran Bregović, Jelena Rozga te Petar Grašo, a kako tvrdi srpski Press, šuška se da će se na pozornicu popesti Ognjen Amidžić, poznatiji kao autor hita "Zmija i žaba".

Severina će na koncertu u Beogradu s Ognjenom Amidžićem zapjevati "Zmiju i žabu"?

Naime, umjesto Slavice Ćukteraš, koja tu pjesmu pjeva s njim u originalu, srpsku folk pjevačicu trebala bi zamijeniti Seve kojoj to zasigurno neće biti problem, barem ako je suditi prema njezinom nastupu u Kragujevcu. Podsjetimo, pjevačicu je toliko ponijela atmosfera da je u pjesmu "Dalmatinka" uspjela ubaciti "Srbijanka", a samo zato kako bi se na taj način zahvalila brojnoj publici koja ju je došla slušati i pogledati.

Pročitajte više