Severina i Huljić na otvorenju izložbe Jadrana Lazića

PRVA postaja velike retrospektivne izložbe splitskog paparazza Jadrana Lazića, splitska Palača Milesi, privukla je veliki broj znatiželjnika i osoba iz javnog života - Severina, Tonči Huljić, Gordan Giriček i Luka Nižetić samo su neke od poznatih faca koje su u odličnoj atmosferi razgledali zanimljivi presjek Lazićeve 30-godišnje karijere, u kojoj je pratio najveće svjetske zvijezde i fenomene. Katalozi s najboljim fotografijama, čiji prihod ide u humanitarne svrhe, planuli su u trenu, a jedan ih je dobročinitelj sinoć kupio čak dvjesto!

Najveće filmske i političke zvijezde na svijetu našle su se sinoć na jednom mjestu - u Palači Milesi u Splitu, i to na fotografijama splitskog fotografa Jadrana Lazića, koji, nakon 30 godina provedenih u "bijelom svijetu", po prvi put izlaže u Hrvatskoj. Presjek njegove bogate karijere pogledali su brojni poznati uzvanici, koji pritom nisu štedjeli na kupnji kataloga, jer su sredstva namijenjena Odjelu za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama u Splitu. Jedan je dobronamjernik tako kupio čak dvjesto primjeraka, dok ih je košarkaš Gordan Giriček kupio stotinu i tako uvelike pomogao obnovu spomenutog odjela splitske bolnice.

U pauzi između brojnih nastupa, izložbu je pogledala i Severina s prijateljicom, koja se tom prilikom upoznala s Lazićevom kćeri, njezinom velikom obožavateljicom. Na otvorenje je došla i obitelj Huljić, a u druženju su uživali i Luka i Petra Nižetić, oduševljeni zvučnim imenima koji su se našli na zidovima Palače Milesi. Splitski gradonačelnik Ivan Kuret i predsjednik Fotokluba Split Feđa Klarić otvorili su sinoćnju izložbu, koja će Splićanima biti dostupna do 20. kolovoza, i to još na dvije lokacije - u Fotoklubu Split i salonu Auto Davor.

D.K.
Foto: V.G.

Pročitajte više