"Severina je sve oprostila Mati, opet se vole"

PJEVAČICA i poduzetnik pojavili su se zajedno na projekciji Oscarom nagrađenog filma "Nema zemlje za starce" i tako potvrdili kuloarske priče da su, nakon nekoliko prekida, opet zajedno. Iako Severina nije bila raspoložena za fotografiranje, kao i ranije tog dana kad su je snimili kako u jednom frizerskom salonu skida umetke (i pokazuje srednji prst fotografu), njihovo ponašanje otkrilo je novi pokušaj ljubavne idile.

"Severina je sve oprostila Mati. Među njima dolazi do trzavica, ali one su zapravo bezazlene, što je i sama shvatila. Opet se vole", rekao nam je naš izvor i dodao kako njihova nova ljubavna priča traje posljednjih mjesec dana.

Pjevačica, očekivano, ljubavnu idilu ni ovog puta nije uspjela sakriti od medija, koji je uoči izlaska novog albuma prate u stopu i snimaju svaki njezin korak.

Pomirbi poznatog para prethodile su brojne priče koje su Severinu, ali i Matu povezivale s "misterioznim plavušama", arhitektima i drugim "običnim ljudima" koji su, zaključili su mediji, spominjanjem uz protagoniste ove ljubavne priče htjeli postati neizostavni dio društvene kronike.

Poučeni su, naravno, Matom Čuljkom i svim drugim dotad anonimnim muškarcima koje je "proslavilo" hodanje sa Severinom ili barem trač o vezi ili pokojem susretu.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više