Severina objavila fotku iz vlaka, ali zbog ovoga je jasno da nigdje ne putuje

Foto: Instagram

SEVERINA KOJIĆ ne oglašava se oko glasina da je njezin brak s Igorom Kojićem u krizi, no fanovima se starim fotografijama obraća putem Instagrama. Nakon što je prije nekoliko dana objavila neviđene fotografije sina Aleksandra, danas je podijelila fotografiju iz vlaka.

"Prava ljepota putovanja ne sastoji se u upoznavanju novih pejzaža, već u mijenjanju pogleda na svijet", napisala je uz nju te dodala svoje omiljene hashtagove #volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca.

I dok su neki od Severininih pratitelja, kojih na Instagramu ima više od 1,2 milijuna, pitali pjevačicu gdje se uputila, riječ je zapravo o staroj fotografiji koju je još u veljači 2017. objavio Igor Kojić. "Najljepši pogled", napisao je Kojić tad uz fotografiju za koju je dobio više od šest tisuća lajkova, a Severina brojne komplimente.

Inače, Kojić na Instagramu i dalje prati samo Severinu, kao i ona njega, iako su mnogi primijetili kako je ove godine propustio supruzi javno čestitati rođendan, što je inače redovito radio. No prije nekoliko dana čestitao je rođendan nogometašu kluba Teleoptik Aleksandru Škundriću, a uz čestitku je stavio i emotikon srca.

Pročitajte više