Severina objavila novu fotografiju sina, nakon više od mjesec dana ponovno su zajedno

Foto: Instagram

NAKON što ga nije vidjela više od mjesec dana, Severina je uspjela provesti neko vrijeme sa sinom Aleksandrom. Na Instagramu je danas objavila njegovu fotografiju na kojoj promatra životinje i posvetila mu emotivnu poruku.

"Bez tebe šta je bila sreća, prozor bez zavjesa i cvijeća, a sad je i od Boga veća kad te pogledam...", citirala je stihove svoje pjesme Rođeno moje, koju je posvetila upravo Aleksandru.

I jučer je objavila nekoliko fotografija sina te pokazala da su dio vremena zajedno proveli u igri

Podsjećamo, Severina je u Beogradu boravila u karanteni mjesec dana s obitelji svog supruga, a tijekom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni.

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

Nakon što je Milan otputovao s Aleksandrom iz Beograda u Zagreb, Severina je napravila isto. U Zagrebu je zatim dva tjedna provela u samoizolaciji, a tako je proslavila i rođendan

Pročitajte više