Severina pozirala u opuštenom izdanju, pažnju ukrala poruka iznad njene glave

Foto: Instagram

SEVERINA je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u opuštenom izdanju, a pozornost obožavatelja privukao je natpis iznad njene glave.

"Ne ulazi ako nisi bogatiji od gazde", poruka je pokraj koje je Severina nasmiješeno pozirala u mornarskoj, plavo-bijeloj, kombinaciji.

"Dalmatinski biseri", dodala je u opisu fotografija te ubacila i hashtagove inspirirane pjesmama Miše Kovača i Lepe Brene - #dalmacijaumomoku i #udjislobodnovididalidisem.

Pjevačica je ove godine mnogo vremena provodila u rodnom Splitu, tamo je nedavno proslavila i rođendan s nećakinjom Mijom, a posvetila je i objavu rodnom gradu fotografijom iz Marmontove ulice.

"[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz 'nove muzičke' u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita... siromašna četvrt, Braće Santini 10...),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. Naprimjer, uživo slušaš Olivera Oprosti mi pape iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli... Ala koji gušt... Tog vonja više nema, neko bi reka 'Fala svetom Frani', ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti... letin!", napisala je tad.

Severina je nedavno fanove oduševila i najavom novog albuma. "Glazba okuplja ljude. Večeras idem do studija", poručila je tad uz selfie i prikupila mnoštvo oduševljenih reakcija.

Pročitajte više