Severina s Igorom predvodi trendove: Masa žena skoro ih je pregazila na predstavljanju Balmain H&M kolekcije

Foto: John Pavlish/Ino Zeljak

KADA je u pitanju nova trendi kolekcija koju nose brojne svjetske zvijezde poput Kendall Jenner i Gigi Hadid, tada je očekivana gužva i kod nas. Poznato je da Hrvatice prate trenove i vole modu, pa su se tako brojni poznati pojavili na otvorenju u Zagrebu nakon spektakularne revije u New Yorku.

Otvorenje nije propustila ni pjevačica Severina Vučković koja je sa suprugom Igorom Kojić prva došla vidjeti novu kolekciju na Cvjetnom trgu. Kada su se vrata otvorila, žene su pohitale prema stalcima s robom tako da su je skoro i pregazile! Kada je moda u pitanju, očito nema pravila, a mladi dizajner Olivier Rousting koji stoji iza brenda Balmain, pogodio je što žene žele - barem kada je moda u pitanju.

Ekskluzivan pre- shopping okupio je i brojna druga poznata lica među kojima su bile i Lejla Filipović Anica Kovač, Mirjana Mikulec, Lana Jurčević, Lana Biondić, Nevena Rendeli, Nikolina Pišek, Iva Šarić Leko, Mirna Maras, Martina Podgorski, ... te brojni drugi. Kako je bilo, pogledajte u našoj galeriji. 

 

 

Pročitajte više