Severina za Index nakon presude: Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je pakao

Foto: Instagram

SUD u Splitu donio je odluku da se Severini vrati skrbništvo nad njezinim devetogodišnjim sinom Aleksandrom.

Severina se danas oglasila o presudi.

"Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca u centrima, na sudovima, u posebnom skrbništvu i kojekakvim poliklinikama priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje, a korupcija će, nadam se, biti razotkrivena sva oko ovog i sličnih predmeta...", rekla je Severina za Index.

Milan Popović neće moći Aleksandra voditi u Srbiju.

"Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje", rekao je Severinin odvjetnik danas za N1 i dodao da na ovu odluku nema žalbe.

Pjevačica je vijest o presudi sinoć objavila na koncertu u Crnoj Gori.

"Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem", rekla je Severina, a snimke njene izjave brzo su se proširile društvenim mrežama.

Pročitajte više