Severinu će šokirati što Karleuša kaže o njoj nakon što ju je godinama vrijeđala

Foto: Instagram

JELENA KARLEUŠA dala je intervju za "456 sekundi sa Sašom Vidićem" na portalu Telegraf.rs. Iako je nekoć Severinu Kojić javno napadala, sad je imala pomirljiviji ton. Razgovor o njoj započeo je usporedbom s turbofolk pjevačicom Mayom Berović, koja se snimala na njujorškom mostu poput Severine.

"Da kažem ja par riječi o Severini. Mislim da generalno što se mode tiče, da se nitko ne naljuti, bit ću surovo iskrena, ali Maya Berović nema što tražiti uz nekog tko ima jako puno ukusa", započela je Karleuša i nastavila:

"Severina je jedna od rijetkih žena koja stvarno pod jedan zna nositi ono što njoj stoji. Da ne nosi ono što je trend, nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno i to je meni jako bitno. Ja se često inspiriram Severininim Instagramom. Gledam što bih ja obukla."

Vidić je dodao da bi Severina trebala biti dodatak Voguea, ali za balkansko tržište.

"Super mi je! Mislim da je smršavila više nego što treba, ali s druge strane, i to mi je totalni fashion. Blago njoj, blago njoj. Ja bih više voljela da sam premršava nego da imam problema s kilažom", istaknula je Karleuša.

Komentirala je i riječkog kreatora Juraja Zigmana.

"Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam. Toliko se uzvijezdio otkako je došao do Cardi B i ostalih svjetskih zvijezda. Zaboravio je na mene pa je sad na mjerama", rekla je.

Pjevačica je u intervjuu rekla da je i dalje u braku s nogometašem Duškom Tošićem.

"Još uvijek je moj suprug. Srpski mediji rekli su da smo se već razveli, čak su nam podijelili i imovinu te dodijelili alimentaciju djeci", rekla je.

Karleuša i Severina našle su se prvi put na istoj strani ranije ove godine, a povezao ih je rat protiv srpskih medija.

"U normalnoj pravnoj državi, u državi gdje postoji pravda i gdje se poštuje zakon, za ovakav stravičan naslov i klevetu, urednik bi kazneno odgovarao po kratkom postupku, dobila bi višemilijunsku odštetu i oglasile bi se sve službene i neslužbene institucije. Ovako nešto ne postoji nigdje osim u Srbiji. I svi šute i gledaju. Neka im služi na (ne)čast. Kao društvo smo dodirnuli dno jer smo dozvolili bagri da se ovako osili i krši zakon bez straha od bilo kakve posljedice. O moralnim aspektima napada na jednu ženu, majku, njeno ime, čast, ugled, dostojanstvo, pravo... o tome i da ne govorim. Bruka i sramota", napisala je srpska pjevačica.

Prije nekoliko godina Karleuša je statusima na Twitteru neskriveno aludirala na Severinu Kojić i Svjetlanu Cecu Ražnatović, koja je, pak, provela neko vrijeme u zatvoru i u kućnom pritvoru.

"Dama ne može biti žensko koje je snimilo hard-core pornić ili žena koja se u zatvorskoj ćeliji osjeća kao kod kuće. Ili griješim, a?" pisala je.

Razlog za napad na Severinu tada je bilo to što je splitska pjevačica prije nje objavila duet sa Sajsi MC.

"Što očekivati od žene koja onako loše puši?" zaključila je tada Karleuša.

Vrhunac njihovog rata bio je koncert Saše Matića u Beogradu, na kojem je, osim Severine, gostovala i Karleuša. Nakon koncerta internetom je počeo kružiti video na kojem srpska pjevačica na putu do pozornice prolazi pored Severine, a da ju nije ni pogledala. Severina se na to kiselo nasmijala, a navodno se nisu pozdravile ni na generalnoj probi.

Susret možete vidjeti iza 2:38.

Pročitajte više