Shakira navodno želi s djecom otići iz Španjolske, ali joj Pique ne dopušta

Foto: EPA

SHAKIRA želi napustiti Barcelonu i živjeti u Miamiju sa svoje dvoje djece, piše španjolska Marca. Međutim, treba joj pristanak Gerarda Piquea kako bi sinovi Milan i Sasha mogli napustiti Španjolsku.

Pique im, navodno, neće dopustiti da napuste zemlju, čak ni tijekom odmora.

"Shakira neće stati dok se ne uspije preseliti u Miami i povede djecu sa sobom. To joj je glavni cilj, no ne može bez Piqueova pristanka, koji on neće dati. Čak ni nekoliko dana godišnjeg odmora", rekao je izvor blizak bivšem paru španjolskim medijima. 

"Pique neće dopustiti da ga Shakira odvoji od njegove djece"

"Pique neće dopustiti da ga Shakira odvoji od njegove djece. Ne želi da mu se dogodi ono što se dogodilo njegovu sunarodnjaku Nicolasu Vallejo-Nagera Colateu čija je žena otišla u Miami i koji nema drugog izbora nego živjeti u Miamiju ako želi vidjeti i provoditi vrijeme sa svojim sinom. Pique to neće dopustiti Shakiri", dodao je izvor.

Shakira i Pique su bili zajedno od 2011. godine. U lipnju je potvrđeno da su prekinuli, a pisalo se da je pjevačica nogometaša uhvatila u krevetu s drugom ženom. 

Nedavno je novinarka Lorena Vasquez rekla da se Shakira nikad nije slagala s Piqueovim prijateljima te da nije htjela biti u Barceloni, a pisalo se i da je nogometaš već pronašao novu djevojku.

Pročitajte više