Shawn Mendes (24) snimljen s liječnicom (51). Planinarili su pa otišli k njemu

Foto: Profimedia

AMERIČKI pjevač Shawn Mendes (24) snimljen je s poznatom liječnicom Jocelyn Mirandom (51) na planinarenju na brdu kod Los Angelesa. Već se dugo nagađa da su Mendes i Miranda u vezi, a ove fotografije samo dodatno potiču glasine.

Mendes je planinario prvo u majici bez rukava i kratkim hlačama, a onda je skinuo majicu i hodao ogoljen do pasa. Miranda je pak nosila vrećastu majicu i kratke hlače, a oboje su na nogama nosili gojzerice. Navodnom paru nije smetalo to što ih paparazzi slikaju, a Jocelyn si je ubrala i ponešto cvijeća.

Nakon planinarenja Mendes i Miranda otišli su k njemu doma i paparazzi su ih i tamo uspjeli snimiti. Viđeni su kako s osmjesima na licima izlaze iz automobila i odlaze u Shawnovu kuću.

Još nisu potvrdili vezu

Podsjetimo, glasine oko njih dvoje započele su u lipnju prošle godine kada su snimljeni na ručku, a Jocelyne je godinama bila Mendesova kiropraktičarka i liječnica na turnejama, koncertima i nastupima. Bez obzira na to što su često viđeni zajedno, vezu nisu potvrdili. 

Miranda je zbog svoje specijalizacije u biomehanici i biodinamici veoma poznata među američkim pjevačima, glumcima i sportašima i njezine su medicinske usluge koristili Justin i Hailey Bieber, Kendall Jenner, Justin Timberlake, Omar Apollo, Blake Griffin, a bila je i službena liječnica Big Three Summer Basketball lige.

Vijest o potencijalnoj novoj romansi Shawna Mendesa dolazi više od godinu dana nakon što su on i Camila Cabello prekinuli vezu nakon skoro tri godine. Cabello je počela izlaziti s Austinom Kevitchom u srpnju 2022. godine.

Pročitajte više