Ovo je najgledaniji Netflixov show u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

I'M GEORGINA, show koji je za Netflix snimila Ronaldova cura Georgina Rodriguez, najgledaniji je Netflixov sadržaj u Hrvatskoj. Program koji prati život partnerice popularnog nogometaša gledanošću je proteklog tjedna pretekao sve serije na Netflixu. Na drugom mjestu najgledanijeg sadržaja u Hrvatskoj je reality show Too Hard to Handle, a iza Georgininog programa ostale su serije poput The Sinnera i Ozarka. 

Na globalnoj razini, I'm Georgina nalazi se na trećem mjestu najgledanijeg TV sadržaja van engleskog govornog područja, a o dokumentarnoj seriji Ronaldove cure već danima bruje svjetski mediji i društvene mreže.

Iako milijuni gledaju show, mnogima se ne sviđa. I'm Georgina na IMDb-u ima ocjenu 3.9, a IMDb je prepun negativnih komentara na račun sadržaja. Komentira se sve - od produkcije, scenarija i svega onog što je Georgina Rodriguez pokazala pred kamerama. Čistom jedinicom seriju je ocijenilo više od 45% gledatelja.

"Ona je previše plitka..."

"Mislim da ona ne zaslužuje film, jer ona je zapravo nitko. Razumijem, ona je Cristianova partnerica, ali je Cristiano taj koji je slavna osoba i naporno radi da dobije novac koji troši. S njenog Instagrama može se vidjeti da je dosadna domaćica koja objavljuje svoje luksuzne torbice. To je to. To rade Kardashiani. Ne bavi se nikakvim dobrotvornim radom, brine samo o sebi. Nezanimljivo", piše jedan gledatelj.

"Dakle, ovo je nešto što se doima kao priča koja nema kraja ni o čemu posebno, osim činjenice da je u njemu Ronaldova cura. Evo u čemu je stvar, nemam ništa protiv njenog rada ili činjenice da je influencerica, pretpostavljam da je popularna u Portugalu i to je u redu. Ali ona je previše plitka i malo toga zna, a prilično je i dosadna. Molim vas, prestanite snimati emisije o plitkim ljudima koji su poznati po tome što su poznati, ali nemaju ništa za ponuditi osim pokazivanja svog lica i svoje Gucci i Versace odjeće i nakita", dodaju gledatelji.

 

"Ovo je neukusno i neugodno za gledati. Pogotovo ljude koji okružuju ovu damu bez osnovne kulture koja pokušava pokazati svoje bogatstvo. Nisam siguran sviđa li se ikome ova nezainteresirana razmažena dama koja nosi dodatke s etiketom Guccija. Kuće i brodovi su tek izvan granica dobrog ukusa. U ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo, osim nevjerice što je oko nje toliko lažnih ljudi", dodaje se na IMDb-u.

Tko je uopće Georgina Rodriguez?

Španjolka Georgina Rodriguez  i Cristiano Ronaldo upoznali su se 2016. godine. Njezin životni put nije bio lagan, no manekenka danas uživa u luksuzu. Putuje svijetom privatnim zrakoplovom i na luksuznoj jahti, jede u najboljim restoranima, kupuje u najskupljim dućanima...

Ronalda je upoznala sasvim slučajno, dok je bila prodavačica u jednom butiku u koji je on ušetao, a život joj se od tada u potpunosti promijenio.

"Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju nitko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mi oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno", rekla je Georgina jednom prilikom. 

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina nedavno su otkrili kako iščekuju blizance, curicu i dečka. Par zajedno već ima kćer Alanu Martinu te Cristianovog sina Cristiana Jr., kojeg je dobio sa ženom čiji identitet nije otkriven, i blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka.

Georgina ne krije da joj je veza s Ronaldom promijenila život te da je prije nego se on pojavio na posao išla autobusom.

"Znam kako je imati sve i kako je ne imati ništa", kaže.

Pročitajte više