Show Tri, dva, jedan - kuhaj! ima novu voditeljicu

Foto: RTL

MARIJANA BATINIĆ nova je voditeljica showa Tri, dva, jedan - kuhaj!

Marijana se tako vraća na male ekrane te će joj uloga voditeljice kulinarskog showa biti prva nakon godinu dana porodiljnog dopusta. 

"Radujem se novoj ulozi. Gledateljima je to jedna od omiljenih emisija, kao i mom suprugu te kćeri. Inače, među najdražim voditeljskim angažmanima su mi upravo ovakvi formati i sigurna sam da ću uživati u društvu kulinarskih virtuoza. Imam osjećaj da ćemo na snimanjima učiti jedni od drugih. Kandidati koji dolaze su kulinarski potkovani, a i ja imam iskustva u kuhinji, tako da me raduje razmjena informacija, pa i gastronomskih tajni. A tu su i Klemenčić, Pažanin i Špiček - tri kulinarska znalca, odavno uspješno realizirani u svojim područjima te itekako iskusni kad je u pitanju rad pred kamerom. Pažanin mi je prijatelj, imamo tu splitsku vezu, sa Špičekom sam surađivala na nekim kulinarskim radionicama, a Željku sam upoznala i ima divnu energiju. Nadam se da će me toplo primiti u svoj krug strogoće, sarkazma, velikog znanja, ali i iskrene želje da kandidate nešto nauče i u njima probude prave kuhare", ističe Batinić koja vjeruje da će se dobro uklopiti u već uhodanu ekipu na setu.

Kao i u prethodnim sezonama, stručni žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka i u nadolazećim će nastavcima biti zadužen za kušanje, komentiranje i ocjenjivanje jela svih kuhara amatera koji će samostalno ili u paru stati pred kamere i prezentirati svoje specijalitete. Prijave za devetu sezonu showa Tri, dva, jedan - kuhaj i dalje su tijeku.

Pročitajte više