Sienna Miller ne skriva novog dečka: U restoranu ga hranila, a on nju masirao i ljubio

NAKON što je pukla veza između Sienne Miller i Judea Lawa, glumicu mediji povezuju s različitim muškarcima koji su joj navodno služe kao rame za plakanje. Čini se kako su s jednim pogodili, radi se o Tomu Sturridgeu. On i Sienna ne skrivaju da među njima postoji kemija pa tijekom izlazaka ne skidaju ruke jedno s drugoga. Tijekom vikenda su izlazili po Londonu te uopće nisu skrivali svoju strast.

"Ne odvajaju se i ne prestaju dodirivati i maziti. Ona je njega hranila rezancima, a on ju je u restoranu masirao i stalno ljubio. Tijekom razgovora, Sienna je u jednom trenutku počela plakati, pa su platili večeru i pozvali taksi", rekao je jedan očevidac u londonskom restoranu China Tang.

Sienna je komentirala nedavni prekid s Judeom riječima kako je vezi jednostavno istekao rok trajanja. "Navodno smo bili i zaručeni, ali to uopće nije istina. Mislim da se ovo događa često; dali smo si još jednu priliku, mislili smo da smo uspjeli, ali jednostavno nije išlo. Istekao nam je rok trajanja", rekla je Sienna.

 

Pročitajte više