Silvio Marić i Tatjana Mrduljaš ipak se nagodili izvan suda

PREMA najnovijim informacijama Silvio Marić isplatio je svojoj bivšoj djevojci Tatjani Mrduljaš 1,5 milijuna kuna, iako je prije dva tjedna Mrduljaš povukla tužbu te navodno nije tražila nikakvu odštetu.

Očito je tražila odštetu kako bi povukla tužbu, a Mariću je i 1,5 milijuna kuna puno bolje, nego da je Tatjani morao dati oko 16 milijuna koliko je tražila sudskim putem.

Marićevi odvjetnici opovrgnuli su ove informacije, koje je prenio Večernji list.

Početkom 2001. godine bivša manekenka pokrenula je parnicu protiv Silvija Marića, tražeći dio njegove imovine. Tatjana tvrdi da je zbog Silvija zapostavila svoju manekensku karijeru.

Navodno se nogometašu nije svidjelo da mu se djevojka razodijeva pred modnim fotografima u kupaće kostime i donje rublje, pa je Tatjana zbog Marića prestala prihvaćati poslovne ponude i potpuno se posvetila njemu i njegovom ritmu života. Vjerojatno je i ona mislila kako će veza završiti brakom pa se nadala kako više nikad neće morati ništa raditi.

Kada je došlo do prekida veze, Tatjana je tražila od nogometaša 12 milijuna kuna, pola stana u Zagrebu, te pola Mercedesa.

Silvio Marić na tužbu je reagirao vrlo energično optuživši svoju bivšu djevojku da nema duše, te da će novac radije zapaliti, odnosno dati siromašnima.

Marićevi odvjetnici okarakterizirali su njihovu vezu kao konkubinat, odnosno da je Tatjana bila plaćena kako bi Mariću pružala seksualne usluge, te da kao takva veza nije težila ka braku.

Silvijio Marić izjavio je još 2001. godine kako je "smiješno da Tanja tvrdi da ga je ludo voljela jer je dva tjedna nakon prekida našla novog dečka".

U hrvatskom pravosuđu, zajednički život muškarca i žene, dulji od šest mjeseci tretira se kao izvanbračna zajednica, a Tatjana Mrduljaš imala je pravo tražiti dio imovine stečene tijekom zajedničkog života u takvoj zajednici.

Pročitajte više