Simona Mijoković: Bila sam sve ono što se pisalo o meni, bila sam i gora

Foto: Facebook

U JEDNOM od rijetkih medijskih nastupa Simona Mijoković progovorila je o svom novom životu, koji posljednjih desetak godina vodi u mirnoj obiteljskoj idili u Linzu u Austriji sa suprugom Stanislavom i njihovo četvero djece. 

"Moj život radosno izgleda, ali uvijek tako svjedočim. Roditeljstvo, majčinstvo je jedna velika žrtva, sebe darujem, odricanje, ali najveći blagoslov. Nema većeg blagoslova od onoga kada vidim svoju dječicu, kada mi se raduju, kada ih odgajam, kada ih učim o vjeri, kada su oni kraj mene, kada sam ja i majka, i njihova domaćica, i kuharica, i čistačica. Sve u jednom sam, za njih, s njima i koračamo polako, iz dana u dan strpljivo", ispričala je za InMagazin. 

Prisjetila se i svoje prošlosti, kad je živjela drugačije, no istaknula je da joj je bivši suprug Ante Gotovac pomogao tako što ju je odveo kod patera Zvjezdana Linića, gdje je počelo njeno preobraćenje, te je priznala da i dalje moli za Antu. 

"Tjelesno sam služila svijetu, tijelu, đavlu, služila sam grijesima ovog svijeta, živjela sam na dnu grijeha, ponoru zla i grijeha, ali moje je srce uvijek vapilo, uvijek sam željela novi život, tražila sam ga uvijek i u muškarcima i u društvu, izlascima, u svemu sam tražila taj novi život, nekoga tko će me spasiti. Želim nekog tko će me spasiti, a to je mogao biti samo naš Otac koji je poslao svojeg sina da me spasi. Ante me je doveo na Tabor i moje malo srce uvijek će mu biti zahvalno na tome i uvijek molim za Antu, u kontaktu smo. Ante će uvijek biti u mom srcu i mojoj molitvi i zahvali jer upravo kroz njega Otac nebeski djelovao je da dođem na Tabor, da me spasi Bog moj, da me ozdravi, da me oslobodi i daruje mi predivnog muža, dječicu i da se danas zaista trudim biti brižna majka, a prije svega vrsna žena. Vrsna žena koja ima stav Božji, koja ljubi Boga iznad svega, a bližnjega kao samoga sebe. I da oprašta do kraja uvijek", rekla je Simona. 

Na upit što joj je bilo najteže rekla je da se dugo borila sa sobom, no da je više ne opterećuje onim što drugi misle o njoj. 

"Borila sam se, dugo sam se borila, bilo je tu napada ljudi i okoline. Ne dotiče me ništa što će netko reći za mene, što sam bila i što sam radila, jer moje srce samo o tome svjedoči. Kada su jednom napali svetog Augustina govoreći mu da je bio bludnik, on im je rekao: 'Istina je, bio sam to sve i bio sam još gori!' Tako i ja za sebe kažem: 'Bila sam sve to što pišete po portalima, svuda, ali bila sam još i gora!' Ali zamislite tu Božju veličinu, ljubav i dobrotu, koja je rekla: 'Simona, opraštam ti, idi i ne griješi više!' I to je moje malo srce zaista shvatilo, Otac nebeski mi je oprostio", zaključila je. 

Otkrila je i da joj je velika želja biti vizažistica, no da joj ne bi smetalo ni da ponovo zatrudni. 

"Želja mi je da opet idem raditi kao make-up artist u Austriji. To mi je želja, šminkanje je moj hobi, volim šminkati. Ja sam kao slikar, volim ukrašavati lica, ali puštam Božjoj providnosti sve. Moj muž i ja otvoreni smo životu, ja imam 37 godina, mlada sam još. Ako je očeva volja za još djecom, mi smo otvoreni uvijek tome", rekla je. 

Pročitajte više