Simona objavila prvu fotku sa sinom i u bizarnom statusu opisala porod

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ prije nekoliko je dana rodila sina Joshuu, što je odmah podijelila s prijateljima i pratiteljima na Facebooku.

Sada je objavila i prvu fotku sa sinom nakon poroda i u poduljem statusu opisala kako je zatrudnjela, kako je izgledala trudnoća i kako je prošao porod.

"I došli oni po mene napokon, u 13.50 već me voze u salu. Dajem im CD duhovne glazbe od Kristofera.. Slavljenički CD, slavimo Gospodina. Kažem da bi voljela to slušati. I dali su mi injekciju u leđa, da ne osjetim donji dio tijela. I slušam muziku, pa molim se, plačem, razmišljam, imam malu tremu sa susretom s Joshuom.. Ajme '100 osjećaja' .. I u 14.50 doktori počnu vaditi Joshuu iz trbuha.. I u 15 h stavili mi sina mog na prsa.

Kada su me vratili na intenzivnu, naravno kako su noge utrnute niš' ne osjećam. Idem svima vama koji ste posebno molili i bili uz nas javiti Radosnu vijest! Imala sam kasnije jake bolove, i sada me boli, ali da treba opet bi ovog trenutka prošla još 100 operacija jer kada vidim Joshuu svaka bol prođe", napisala je Simona.

"Danas su nas pustili doma i prvo smo odveli Joshuu u Crkvu, pred Tabernakul - pred Isusa. To sam obećala Isusu da prvo ću Joshuu dovest k Njemu. I prva riječ koju ću naučiti Joshuu da kaže bit će ne mama, ne tata, nego Isus. I kad kažu Simona sredila život. Nije to tako, nego moje srce svjedoči: Isus mi je Darovao novi život", dio je njezinog statusa.

U objavi je također napisala da je od vjenčanja sa Stanislavom Mijokovićem željela dijete, no "prepustila je sve volji Božjoj". Dan prije Svih Svetih 2016. muž joj je kupio test za trudnoću, a na sam blagdan je saznala da je trudna.

Kad su otišli doktoru rečeno joj je da je tad bila trudna već sedam tjedana, a liječnici su joj savjetovali da mora mirovati. Trudnoća joj nije bila lagana, a iako je imala problematičnu trudnoću i jake bolove nakon poroda, Simona je napisala da se cijelo vrijeme molila Bogu i uz podršku muža uspjela sve prebroditi.

Pročitajte više