Sin Emila Tedeschija slavi momačku uoči svadbe sa 17 godina starijom bogatašicom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Guliver Image/Getty Images

EMIL TEDESCHI, 23-godišnji sin istoimenog predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, planira ženidbu za 17 godina stariju Niku Perenčević, a čini se da je već odradio momačku večer, i to u Srbiji.

Kako piše Story, Emil je s nekolicinom prijatelja odradio posljednje slavlje prije bračnog života u popularnom beogradskom restoranu Franš. Momačku je proslavio u društvu budućeg kuma Darena Pučara, vlasnika poznatog zagrebačkog restorana Igora Čimbura, sina građevinskog poduzetnika Tomislava Kamenskog, sina odvjetnika Luke Pliše i još dvojice prijatelja.

Nika Perenčević, poput svog izabranika, spada u skupinu najbogatijih Hrvata. Njen otac Mihajlo tajanstveni je tajkun, čiji se poslovi šire od Rusije, preko Londona do Los Angelesa, a njena majka Sonja vlasnica je nekoliko restorana među kojima je najpoznatiji Dana Tana u Hollywoodu.

Svadba bi se trebala održati krajem ožujka na Malom Lošinju. 

Prije Nike, Emil junior bio je u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića. Upoznali su se  na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta gdje su zajedno studirali. Iako su vezu skrivali, nakon što je javnost doznala za nju, brzo su prekinuli, a Lana je obrisala sve Emilove fotografije s Instagrama.

Pročitajte više