Sin legendarnog jugoslavenskog košarkaša uhićen zbog pljačke dragulja vrijednih 1,3 milijuna eura

Screenshot: YouTube

SIN legendarnog srpskog košarkaša Zorana Slavnića, Zvezdan, opet je uhićen zbog sudjelovanja u pljački sa zloglasnim bandom Pink Panther, piše Blic.

Prema optužbama, Slavnić junior uhićen je s trojicom muškaraca iz Srbije prošlog vikenda u Njemačkoj, a pali su nakon pljačke draguljarnice u Austriji iz koje su odnijeli nakit i satove vrijedne više od 1,3 milijuna eura.

Članovi Pink Panthera uhićeni su u zajedničkoj akciji njemačke, austrijske i srbijanske policije, a istraga će pokazati koliko su draguljarnica dosad opljačkali i što su napravili s plijenom.

Zvezdan je prije četiri godine izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, u kojem je bio tri godine zbog nelegalne trgovine narkoticima, a uhićen je u prodaji više od 150 grama heroina.

U ožujku 1998. godine je Zvezdan u kafiću "Četiri sobe" na Dorćolu, pucao u Olivera Jovanovića, a povod svađe je Slavnićeva tadašnja djevojka, pjevačica Ksenija Pajčin. Dvije godine kasnije, tijekom izlaska iz zatvora za vikend udario je vlasnika beogradskog restorana Trag jer mu nije ostavio slobodan stol. 

Pročitajte više