Sin Lukea Perryja opasnom vratolomijom odao počast ocu: "Najbolji od najboljih"

Foto: Instagram

FILM "Once Upon A Time In Hollywood" redatelja Quentina Tarantina posljednji je projekt glumca Lukea Perryja, koji je u ožujku ove godine u 52. godini preminuo od posljedica moždanog udara. Uoči premijere u Los Angelesu, njegov sin Jack odao mu je počast neobičnim pothvatom.

Popeo se na jumbo plakat s likom njegova oca i sve je snimio dronom te objavio na Instagramu. "Velika premijera večeras. Zaslužio si ovo i jako sam ponosan na tebe. Pastuh u životu, uvijek i zauvijek. Najbolji od najboljih. Volim te zauvijek", napisao je Jack Perry, inače profesionalni hrvač.

Glumica Shannen Doherty, s kojom je Perry glumio u hit-seriji "Beverly Hills 90210", fotografiju je komentirala riječima: "S vama sam u mislima večeras".

Glavnu ulogu u filmu "Once Upon A Time In Hollywood" ima Leonardo DiCaprio, koji je, pričajući o Perryju, priznao da je imao tremu kad su se upoznali. "Odrastao sam gledajući 90210 i bio je najcool frajer na svijetu. Kad smo bili na setu, imao sam tremu. Bio je fenomenalan čovjek i ovo je veliki gubitak", rekao je DiCaprio.

Perry s bivšom suprugom Rachel Minnie Sharp ima dvoje djece, Jacka i Sophie, a u trenutku smrti bio je zaručen za novu djevojku Wendy Bauer. Trebali su se vjenčati u kolovozu.

Pročitajte više