Sin Nicolasa Cagea optužen da je pretukao majku, viđena je s modricama po licu

Foto: Profimedia

Sin Nicolasa Cagea, Weston Cage, optužen je da je pretukao svoju majku, Christinu Fulton, koja je viđena s modricom na oku i nekoliko modrica na licu.

Izvori iz policije rekli su za TMZ da je Weston osumnjičen za napad na svoju majku, a incident se dogodio prošle nedjelje navečer, kada je Weston bio u Christininom domu u Los Angelesu. Weston i Christina navodno su se verbalno sukobili, a potom su se navodno i fizički obračunali. Izvori tvrde da je hitna pomoć poslana po Christinu, no nitko nije prevezen u bolnicu.

Također, navodno je da je tučnjava bila dovoljno intenzivna da je policija istražuje kao moguće kazneno djelo, a izvori tvrde da još nitko nije uhićen, jer je Weston već otišao dok je policija stigla.

Liječio se od problema s mentalnim zdravljem

Christina je, izvori tvrde, pokušavala utješiti svog sina koji se nosio s nekim emocionalnim problemima, nakon čega je došlo do navodnog obračuna, no ona opovrgava da je bilo svađe i traži privatnost. Christina je fotografirana u nedjelju na parkiralištu, a na slikama se mogu uočiti modrice koje prekrivaju njezino lice. Ispod lijevog oka ima tamnocrvenu ozljedu, a na čelu i obrazu ima žute mrlje.

Inače, 33-godišnji Weston u prošlosti se liječio od problema s mentalnim zdravljem, a 2011. je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju nakon nasilnog incidenta u Los Angelesu.

Pročitajte više