Sin Nine Morić javio se iz očeva stana: Pod utjecajem lijekova sam, želim k majci

Foto: Instagram

NAKON što je sin Nine Morić, 18-godišnji Carlos, odselio k ocu, Fabriziju Coroni, i nakon što je Morić objavila kako tuguje za njim, sada su objavili i zajednički videopoziv na Instagramu, u kojemu je sin rekao da se želi vratiti k majci.

"Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je namješteno da ispadne da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu", započeo je.

"Za nju bih dao život. Znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće. I u redu. Ja sam jednostavna osoba i jako sam ljut. U ovom trenutku, sada, dođe mi da ubijem sve, ali neću jer bih se samo loše osjećao. Ubiti nikoga neću", rekao je.

"Pod utjecajem sam lijekova koji sadrže psihotropne tvari i koje ne bih trebao koristiti, ali otac se boji istine i ne želi mi ništa reći. On je lažov i lažnjak", dodao je.

Majka ga je tada priupitala zašto se onda odselio k njemu, a on je odgovorio da je mislio da će se otac promijeniti. Tada ga je upitala i tuče li ga.

"Da, naravno. Da, da, da... Vraćam se kući. Pokupit ću svoje stvari i stižem ti. Kunem ti se, sad ću to učiniti. Razbit ću vrata i odlazim od tate", odgovorio je.

Zatim se čuje kako Morić u videu govori: "Odi sada do tate i reci mu da se vraćaš k meni. I neka se i on vidi na videu, reci mu da ja snimam."

Majčinu zapovijed Carlos je poslušao, a kada je otac vidio što se događa, uhvatio se za glavu, a Morić je počela vikati.

"Sve je snimljeno, sve se zna o lažima koje si rekao u televizijskoj emisiji. Laž je i da imaš koronu. Srami se. Ti si sramota Carlosova života. Uništio si i meni život, ukrao novac, dostojanstvo, zdravlje. Sinu prijetiš, udaraš ga. Ti mu nisi otac već sramota. Lažljivac si i crv", rekla je i upitala ga koje lijekove daje sinu, na što je on samo rekao Carlosu da popije kamilicu i da se smiri.

"Nikakav čaj ja neću piti. I ništa mi ne znači da budem poznat, želim živjeti u miru, u nekoj drugoj zemlji gdje me nitko ne poznaje. Ne želim biti ni poznat ni bogat. Ne želim ići u teretanu. Niti išta što mi namećeš. Ti nisi otac. Gledaj me u oči kao što ja gledam tebe. Ti se ne mijenjaš. Misliš da se ja s tobom zabavljam? Želim otići s mamom u drugu zemlju gdje neću imati Instagram. Obriši moj profil koji si otvorio, a svoj posao radi s nekim drugim u glavnoj ulozi. Ne želim se baviti ni ekonomijom jer to mi se gadi", vikao je sin, na što se otac počeo ispričavati, a video se zatim prekinuo.

Pročitajte više