Sin Sare Jessice Parker i Matthewa Brodericka podijelio rijetku obiteljsku fotku

Foto: Instagram

James Wilkie Broderick, 21-godišnji sin Sare Jessice Parker i Matthewa Brodericka, objavio je rijetku obiteljsku fotografiju na Instagramu. Naime, nedavno je u Americi proslavljen Dan zahvalnosti, a obitelj Parker-Broderick okupila se povodom toga. 

Uz Jamesa, Sarah i Matthewa, na fotografiji su bile i 14-godišnje blizanke Tabitha i Marion. Cijela obitelj ušuškala se u krevet i pokrila prekrivačem.

Pratitelji oduševljeni fotografijom

Obitelj se družila se u unajmljenoj kući u okrugu Orange u Kaliforniji. Ekipa na internetu oduševljena je fotografijom.

"Mama je sigurno sretna što su joj djeca na okupu", "Nadam se da ste se super proveli", "Predivna obiteljska fotografija", "Obiteljske fotografije su uvijek najbolje", "Obožavam ovu obitelj", pisali su pratitelji. 

"Hmmm. Nema ni poziva ujaku Adamu... Sve je to previše bolno. Volim te, James", napisao je Adam Shankman, producent koji je blizak prijatelj Jamesovih roditelja te je s Parker surađivao na filmu Hocus Pocus.

James je krenuo stopama svojih roditelja pa trenutno studira klasike i klasične jezike, književnosti i lingvistiku na Sveučilištu Brown, a u lipnju je priznao da isprobava i glumu te da mu se to područje jako sviđa.

Pročitajte više