Siniša Cmrk ponosan što prodaje posuđe: Nisam tip koji će sjediti doma i kopati nos

PRIJE nekoliko dana u medijima su objavljene fotografije bivšeg voditelja "Turbo Limach showa", Siniše Cmrka, kako prodaje Zepter posuđe u trgovačkom centru Mercator u Zagrebu. S obzirom da bivšeg voditelja već godinama nema u medijima, njegova iznenadna pojava zaintrigirala je javnost, što je zasmetalo Cmrka, koji je za Jutarnji list izjavio da ga smeta što pojedini novinari ironiziraju to što danas radi kao prodavač posuđa.

"Imati posao u današnje vrijeme nije mala stvar"

"Imati posao u današnje vrijeme nije mala stvar, a s obzirom da je Zepter ugledna tvrtka, čast mi je što radim za njih. Možda bi nekom glamuroznije izgledalo da doma sjedim i kopam nos, ali ja nisam taj tip", izjavio je Cmrk koji naglašava da se ne srami ni jednog poštenog posla već se njime ponosi.

Bivši voditelj vraća se na male ekrane?

Iako su mu vrata voditeljskog svijeta zatvorili mnogi, nakon njegovih brojnih skandala koje je napravio, Cmrk je sada ponovno u potrazi za televizijskim angažmanom. "Svoje ideje o televizijskim emisijama poslao sam na adrese pojedinih producentskih kuća i čekam odgovore", rekao je bivši voditelj emisije za djecu koji već šest godina živi s kćerkom i suprugom Ivanom Ljubić u selu Kupincu, nedaleko od Zagreba.

Cmrkova supruga 80-ih je nastupala u "Turbo Limachu"


Svoju sadašnju suprugu, Cmrk je upoznao 80-ih godina, dok je radio kao kaskader u Jadran filmu, a zatim, četiri godine kasnije susreli su se u "Turbo Limach showu" gdje je ona nastupala. "Nemam komentara. Hvala", odgovorila nam je Cmrkova supruga Ivana, višestruka prvakinja u dresurnom jahanju, kada smo je tražili komentar na medijske napise o svom suprugu.

Podsjetimo, Cmrkova televizijska karijera završila je prije sedam godina kada je na površinu isplivala njegova prava strana. Tada je na snimanju dječje emisije, pred malodobnom djecom, brutalno izvrijeđao i opsovao svoju asistenticu te je udario u glavu. Da stvar bude gora, nakon incidenta izjavio je da ju je trebao "još više izmlatiti" što je skoro i napravio, s obzirom da ju je nakon udarca u glavu pokušao udariti i nogom.

Nakon tog skandala, uslijedilo ih je još nekoliko nakon čega su vodeći ljudi HRT-a izjavili da za "Sinišu Cmrka na Hrvatskoj televiziji više nema mjesta".

Pročitajte više