Siniša Mihajlović je sa suprugom Talijankom bio 26 godina u braku, imaju petero djece

Foto: Profimedia

UMRO je Siniša Mihajlović, objavili su talijanski mediji. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije te nogometni trener preminuo je u 54. godini od leukemije, teške bolesti s kojim se borio godinama.

Mihajlović se rodio 20. veljače 1969. u Vukovaru. Prve nogometne korake napravio je u Borovu, a profesionalnu karijeru započeo je 1988. u Vojvodini. U prosincu 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milijun njemačkih maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslavenskom nogometu. U ljeto 1992. otišao je u Romu, a dvije godine kasnije završio je u Sampdoriji. Uslijedio je angažman u Laziju, a igračku karijeru završio je u milanskom Interu.

Upravo tijekom igranja u Italiji upoznao je svoju suprugu Ariannu, nekadašnju zvijezdu talijanske televizije RAI UNO, s kojom je u braku bio 26 godina. Prvi put su se sreli u restoranu, gdje je Arianu doveo Sinišin poznanik, a Mihajlović je kasnije rekao da je, kad ju je prvi put vidio, pomislio kako će im "djeca biti lijepa".

"Bilo je dogovoreno da Ariana sjedi pored mene. Sve je završilo prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Ponašao sam se kao da me uopće ne zanima, a ona mi je isto odgovorila", ispričao je kasnije.

Iz afere prije braka s Ariannom ima sina Marca

Zabavu su nastavili u rimskoj diskoteci, gdje su se zbližili u separeu. Godinu dana kasnije, 1996. godine, vjenčali su se u rimskoj općini Campidoglio, a zatim 2005. i u samostanu u Sremskim Karlovcima.

Mihajlović je prije Arianne imao samo jednu ozbiljnu vezu u Srbiji te jednu aferu u Italiji iz koje je dobio dijete. Sina Marca rodila mu je Talijanka s kojom je bio u vezi prije vjenčanja. Odmah ga je priznao, dao mu prezime, a svaki mjesec mu je plaćao alimentaciju, pa je Marco za 18. rođendan na računu imao pola milijuna eura.

Ariana mu je rodila dvije kćeri, Virginiju i Viktoriju, te tri sina, Miroslava, Dušana i Nikolasa. Par je htio usvojiti i djevojčicu iz Dječjeg sela, ali ih je komplicirana srpska administracija odbila.

Prošle godine u listopadu Siniša je postao djed. Njegova mlađa kći Virginia na svijet je donijela djevojčicu. Virginia i njezin zaručnik, nogometaš Alessandro Vogliaco, djevojčici su dali talijansko ime - Violante.

"Dobro došla na svijet, ljubavi mog života. Danas, 28. listopada, u 7:06 rođena je Violante Vogliaco. Najveća emocija mog života, volimo te puno", napisala je tada Virginia.

Pročitajte više