Sisata i guzata Kim Kardashian se drpa s dečkom na haubi Audija R8

AMERIČKA starleta i najbolja frendica Paris Hilton, seksipilna Kim Kardashian je po tko zna koji put pokazala zanosne obline. 27-godišnja stilistica se zajedno sa svojim dugogodišnjim dečkom Reggiejem Bushom za magazin GQ valjala po Audiju R8, spavaćoj sobi i sunčala na bazenu. Kao što to ima običaj raditi gdje god se pojavi, na jednoj od fotografija za prestižni časopis u centru pažnje je njezina prćasta guza koja je čak jednom prilikom proglašena kao najljepša na svijetu.

Kim je izašla iz sjene najbolje prijateljice Paris Hilton nakon što je iznenadno na internetu iscurio njezin kućni pornić

Kim Kardashian bila je relativno nepoznata sve do prošle godine kada je, po uzoru na svoju bivšu najbolju prijateljicu Paris Hilton snimila kućni pornić koji je ubrzo nakon toga procurio na internet, nakon čega je Kim dobila epitet najljepše guze svijeta. Iako se u početku borila da se video uradak povuče sa svih internetskih stranica, od toga je ipak odustala, pa se tako taj film danas može legalno gledati i downloadati putem interneta, za što je Kim dobila pet milijuna dolara.


Kim ima armenskih, njemačkih i irskih korijena, a kći je odvjetnika Roberta Kardashiana, poznatog po tome što je branio O.J. Simpsona koji je optužen za dvostruko ubojstvo. Kim je pohađala katoličku školu u Los Angelesu, a radila je u marketinško-glazbenoj firmi svog oca. Bila je u četverogodišnjem braku s Damonom Thomasom od kojeg se razvela 2004. godine. Kim ima dvije sestre i brata, i čak šestero polubraće i polusestara.

A.M.
Foto: Egotastic

Pročitajte više