Sjećate li se Brace, Jajana i Cezara iz Noćne more? Jučer su napravili show

Screenshot: Podcast Inkubator

DVADESET sedam godina prošlo je otkako se na OTV-u počela prikazivati jedna od najneobičnijih, ali i najzabavnijih TV emisija koju pamtimo.

Naravno, riječ je o Noćnoj mori Željka Malnara, hrvatskog novinara i putopisca koji će unatoč uspješnoj karijeri u sjećanju većine ostati kao autor osebujnog TV showa koji je možda najbolje opisati kao parodiju klasičnog talk-show formata u kombinaciji s neglumljenim ludilom i litrama alkohola.

Show se prikazivao od 1992. pa sve do 2010. godine, kad je preminuo neponovljivi Ševa. Tri godine kasnije napustio nas je i legendarni samoprozvani predsjednik Republike Peščenice, a prošle godine otišao je i Stankec. No neki članovi stalne postave showa u kojem su posebno mjesto imali i gosti iz javnog života koji su, ubačeni u taj žrvanj ludila, tamo često znali pokazati svoja prava lica, još uvijek su puni života.

Dokazuje to i jučerašnje gostovanje Cezara, Jajana i Brace u Podcast Inkubatoru, gdje su napravili pravi show te podsjetili na najbolje dane Noćne more, naravno, u mjeri u kojoj je to moguće bez predsjednika i ministra obrane Republike Peščenice.

U showu kod voditelja Ratka Martinovića jučer se pilo, pjevalo, vikalo, psovalo, tuklo krušku, ali i ozbiljno razgovaralo o nekim temama. Ako ste voljeli Noćnu moru, sasvim će vas sigurno zabaviti i gostovanje legendarnih članova showa u Podcast Inkubatoru, sve popularnijem YouTube kanalu koji je nedavno prešao 100 tisuća pretplatnika, a sad ima još 13 tisuća više.

Pročitajte više