Sjećate li se? Dok je bio teen zvijezda, Kedžo je bio simpatija Maline Grahek

Foto: Press/Index

DAMIRA Kedžu hrvatska javnost zna punih 17 godina, a 2003. bio je u ekipi reality zvijezda koje su opčinile cijelu zemlju. Tada je kao 16-godišnjak sudjelovao u showu Story Supernova Music Talents i definitivno bio najpopularniji tinejdžer u zemlji.

Kedžo je sa Sašom Lozarom i Tinom Samardžićem uskoro osnovao boy bend Saša, Tin i Kedžo, koji je u samo nekoliko mjeseci postao megapopularan.

U doba te popularnosti Nova TV je krenula sa svojim idućim projektom Story Supernova Multi Talents koji nije ponovio uspjeh prethodnog, ali su se u njemu pojavila neka zanimljiva lica. U showu su tražili nove glumce, komičare i top modele, a jedna od manekenki u showu bila je i Malina Grahek, koja je tada imala također 16 godina.

Jednom prilikom je Malina javno rekla da joj je Kedžo jako sladak, a kasnije se naveliko pričalo da je dvoje tinejdžera u nježnoj ljubavnoj vezi. 

Ipak, Malinu Grahek je javnost zaboravila sve dok se nije zaručila za Josipa Šelendića, za kojeg se udala 2009. godine. Iduće godine rodio im se sin Luka, a razveli su se 2012. U međuvremenu je glumila u nekoliko spotova, između ostalih u onom Josipa Ivančića, a pričalo se da se i potukla u noćnom klubu. 

Pročitajte više