Sjećate se djece iz filma Tatica u suknji? Evo čime se bave i kako izgledaju danas

Foto: Press

FILM Tatica u suknji (Mrs. Doubtfire) iz 1993. mnogi su obožavali, a gleda se i dan danas. Glavnu ulogu u filmu imao je Robin Williams, a uz njega glumile su i brojne zvijezde poput Piercea Brosnana i Sally Field.

Mara ostvarila karijeru kao dramaturginja

Djeca koju je čuvala gospođa Doubtfire (Robin Williams), Christopher, Natalie i Lydia, nakon tog filma gotovo pa su se povukla iz javnog života te danas vode privatniji život. Mara Wilson, kojoj je ovaj film bio prva uloga, glumila je najmlađe dijete Natalie. Poslije toga glumila je još u Čudu u 34. ulici te Matildi. Međutim, nakon smrti njezine majke Suzi, koja se borila s rakom dojke, Mara je odigrala još nekoliko uloga te potom uzela 12-godišnju pauzu od glumačke karijere.

Posvetila se dramaturgiji i u tom je poslu sagradila uspješnu karijeru. Ostali detaljni njenog života nisu poznati.

Lisa je instruktorica joge

Lisa Jakub glumila je Lydiju, a poslije Tatice u suknji glumila je u Danu nezavisnosti. Međutim, od glume je odustala kada je imala svega 22 godine. Preselila se u Virginiju i udala se za menadžera holivudskog kazališta Jeremyja Jonesa. Sada radi kao instruktorica joge te je autorica. Napisala je autobiografiju pod nazivom You Look Like That Girl. 

Matthew jedini ostao u glumi

Malog Christophera glumio je danas 42-godišnji Matthew Lawrence. On je jedini od njih troje ostao u filmskom svijetu. S braćom je glumio u TV seriji 90-ih Brotherly Love, a zatim je od 1997. do 2000. dobio ulogu Jacka Huntera u filmu Dječak upoznaje svijet.

Pročitajte više