Sjećate se filma Hocus Pocus? Sada možete odsjesti u domu sestara Sanderson

Foto: Airbnb

BLIŽI se Noć vještica, a u iščekivanju nastavka filma o najpoznatijim vješticama, obožavatelji će ovog listopada dobiti priliku rezervirati kuću iz filma Hocus Pocus na Airbnb-ju. Sada imate priliku otputovati u Salem, Massachusetts, i odsjesti u kući sestara Sanderson i živjeti baš poput Winifred, Mary i Sare.  

Vještičji život

"Kao da je netaknuta vremenom, naša škripava stara kućica stoji usred drveća, mameći posjetitelje kao u transu. Uđite kroz prozor ili vodeno kolo, ali pazite - unutra vas čeka paučina ili dvije i dim iz našeg kotla", pišu vlasnici u opisu kuće.

"Usred metli i apotekarskih boca treperi Svijeća crnog plamena, a naš voljeni Priručnik čarobnjaštva i alkemije duboko spava - da ga nešto (ili netko) ne probudi. To je veličanstveno jeziv prizor koji će goste sigurno dovesti u 'dobro raspoloženje' za Noć vještica", nastavljaju vlasnici u opisu.

Kako rezervirati Hocus Pocus Cottage na Airbnb-ju?

Rezervacije se rade po principu najbržeg prsta. Dakle, osim ako nemate neke čarobne sposobnosti poput sestara Sanderson, morat ćete biti spremni 12. listopada biti prvi koji će rezervirati boravak u kući.

Koliko košta boravak?

Ekskluzivni boravak od jedne noći košta 240 kuna (31 dolar). Niska cijena je, naravno, u čast Noći vještica 31. listopada. Međutim, treba imati na umu da se također trebaju platiti porezi i pristojbe, a osim toga, gost je sam odgovoran za putovanje do Salema i natrag (pa čak i ako je to na metli, dodaju u oglasu).

 Što je sve uključeno?

Osim pristupa rekreiranoj kućici sestara Sanderson u Salemu prepunoj strašnih stvari poput krvi sove i Winifredine kose, gosti će se moći okušati u čarolijama iz njezine voljene Knjige čarolija. Održat će se i cjeloviti program na temu vještica te se moći posjetiti neke od najukletijih znamenitosti Salema. Nakon što istražite grad, možete se ušuškati na posebnoj projekciji filma Hocus Pocus 2. 

Obilazak može uključivati ​​i neke od lokacija snimanja nastavka filma Hocus Pocus u Salemu, a ako je odlazak u vještičji grad tijekom Noći vještica na vašem popisu želja, ovo je savršena prilika za posjet.

Pročitajte više