Sjećate se mentorice Lare iz Zvijezde pjevaju? Njen bend slavi 10. rođendan

Foto: Raul Brzić

Grupa Bang Bang slavi 10 godina postojanja. Ovaj rođendan proslavit će velikim koncertom u klubu Boogaloo 7. listopada ove godine, a upravo su objavili i novi studijski album Kino i kokice koji će ekskluzivno predstaviti na slavljeničkom koncertu. 

"U Boogaloou će svatko imati priliku nabaviti i svoj primjerak CD-a, a na bini će nam se pridružiti i nekoliko dragih nam gostiju koje nećemo otkriti, neka to bude iznenađenje za sve koji dođu s nama proslaviti rođendan. Proći ćemo kroz presjek sva tri albuma, premijerno izvesti dvije još neobjavljene pjesme i glasno proslaviti 10 godina benda", navodi Lara Antić, frontwoman Bang Banga koju je šira javnost upoznala kao mentoricu TV showa Zvijezde pjevaju.

Pripremaju turneju

"Naš treći album pod nazivom Kino i kokice izaći će fizički taman koji dan prije koncerta i jako nas veseli da smo uspješno tempirali objavljivanje 10 novih pjesama za 10. godišnjicu benda i to sve u 10. mjesecu! Na novom albumu poigrali smo se s različitim žanrovima, od rocka, popa i hip hopa do bluesa i baš zbog toga nosi naziv Kino i kokice - za svakog po nešto, zavali se, uzmi kokice i izaberi svoj film", poručuje Hrvoje Prskalo, gitarist i autor pjesama Bang Banga.

Iza njih je osim Porina i nagrada Instituta hrvatske glazbe, Mega Muzika Awards 2015. za najbolji novi bend... Nakon rođendanskog koncerta, Bang Bang planira slavljeničku koncertnu turneju po Hrvatskoj, ali i snimanje best off albuma s akustičnim obradama najvećih hitova. 

Pročitajte više