Sjećate se ovog trenda s početka 2000-ih? Među najtraženijim je ljetnim lookovima

Screenshot: TikTok

TIKTOK je vruće mjesto za nove trendove, a jedan iz Y2K ere vratio se na velika vrata i to na sam vrh liste najtraženijih ljetnih lookova.

Dragulji u kosi totalni su hit ovog ljeta, a sve je započelo TikTok videom irske influencerice Sophie Murray u kojem aplicira dragulje na kosu. Video je prikupio milijun lajkova, a zatim je krenula prava poplava sličnih videa.

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound - Sophie Murray

Kirsteye Elizabeth još je jedna poznata TikTokerica koja je podijelila tehniku apliciranja dragulja pomoću stezaljke uz prigodni soundtrack iz te ere, tematsku pjesmu iz serije Seks i grad.

@kirstyeelizabeth A little bedazzleee ✨ search gem stamped on Amazon! 💗 #hairideas #hairstyles #90shair ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Ukoliko ste poželjele isprobati ovaj vrući ljetni look, TikTok zvijezda Katie Farhood podijelila je jednostavan način kako aplicirati dragulje pomoću ljepila, a influnecerica tvrdi kako su dragulji izdržali cijelu noć plesanja.

@katiefarhood i wanted that Conair gem thing SO bad when i was younger💎 #90saesthetic#early2000s#hairjewelry#2000sthrowback#makeupartist#InstaxChallenge#OscarsAtHome#BridgertonScandal ♬ Wannabe - Spice Girls

 

Pročitajte više