Sjećate se Rebecce Black, pjevačice omraženog hita Friday? Danas fura 18+ imidž

Screenshot: YouTube

REBECCA BLACK postala je internetska senzacija kada je prije 11 godina objavila pjesmu Friday.

Bez obzira na to voljeli je ili ne, pjesma Friday postala je viralni hit, ali iz potpuno krivih razloga. Ljudi su napali tada 13-godišnju pjevačicu zbog autotunea, a prateći video na YouTubeu postao je snimka s najviše dislikeova u povijesti. Nadmašio je čak i Baby Justina Biebera.

Zbog toga se Rebecca tada našla na meti brojnih zlostavljača koji su je zbog pjesme ismijavali.

Unatoč tome, nije dopustila da joj hejteri stanu na put te je nastavila baviti se glazbom, no ova nekad slatka tinejdžerica danas fura sasvim drugi imidž.

Ovih dana Rebecca je najavila svoj debitantski album Let Her Burn, koji bi trebao izaći početkom 2023, a objavila je i spot za svoju novu pjesmu Crumbs u kojem ju se može vidjeti kako se izazovno izvija u korzetima i halterima.

"Prošlo je 11 godina i napokon ti mogu dati album. Sanjala sam o ovome otkako sam bila sićušna tinejdžerica opsjednuta Tumblrom. Sjećam se da sam bila puna straha, ali sam u isto vrijeme imala goruću želju da se pokažem i dokažem svijetu. Provela sam sate svake večeri slušajući albume koji su mi donijeli utjehu, nadu i avanturu u vlastitoj koži", napisala je na Instagramu.

Pročitajte više