Sjećate se sestara Stephanie i D.J. iz Pune kuće? Danas nisu u najboljim odnosima

Foto: Press

ZVIJEZDE serije Puna kuća Candace Cameron Bure i Jodie Sweetin nisu u najboljim odnosima. Iako su u popularnoj seriji glumile sestre D.J. i Stephanie, nedavno su zauzele suprotna stajališta o tradicionalnom braku i njihova svađa eskalirala je na društvenim mrežama. Cameron je svoju kolegicu Jodie prestala pratiti na Instagramu. 

Kako je sve počelo?

Bure, koja je pobožna kršćanka, našla se na meti kritika zbog intervjua objavljenog ranije ovog mjeseca u kojem je rekla da televizijska mreža s kojom trenutno surađuje i snima božićne filmove neće prikazivati istospolne parove u glavnim ulogama. Fokusirat će se na "tradicionalni brak".

JoJo Siwa, 19-godišnja plesačica i glumica, podijelila je snimku zaslona članka s naslovom Plan Candace Cameron Bure za novi kabelski kanal: Bez homoseksualaca te je izrazila nevjericu u njezine izjave.

Sweetin stala na stranu Siwe

"Iskreno, ne mogu vjerovati nakon svega što se dogodilo prije samo nekoliko mjeseci da bi ona ne samo napravila film s namjerom da isključi LGBTQIA+ populaciju nego bi o tome govorila i u tisku. Ovo je nepristojno i vrijeđa cijelu zajednicu", napisala je Siwa. 

Na to joj se javila Jodie Sweetin, koja joj je poručila: "Znaš da te volim." Candace je potom branila svoje izjave i okrivila medije da su je krivo predstavili. 

"Imam jednostavnu poruku: svejedno vas volim. Svima koji ovo čitaju, bilo koje rase, vjere, seksualnosti ili političke stranke, uključujući i one koji su me pokušali maltretirati vrijeđanjem, volim vas", rekla je.

Podsjetimo, Jodie i Candace glumile su u američkoj humorističnoj seriji Puna kuća od 1987. do 1995. godine, a potom u nastavku Punija kuća.

Pročitajte više