Skakačica pokazala s koje visine skače u vodu pa se spustila stubama i šokirala sve

Screenshot: TikTok

MISLITE da je skakanje u bazen s visine od 20 metara strašno? Ovaj video pokazat će vam da postoji nešto još strašnije, a to je spuštanje niz stube s te visine.

Skakačica u vodu Molly Carlson objavila je video na TikToku pokazavši pratiteljima kako izgleda zastrašujući spust s vrha platforme, a snimka nije za one koji se boje visina.

24-godišnja Carlson je članica kanadske seniorske nacionalne reprezentacije u skoku u vodu, a u viralnom videu koji je pregledan 10 milijuna puta pokazala je kako izgleda spuštanje s vrha platforme.

Spuštanje s platforme

"Uvijek kažete da je skakanje strašnije od spuštanja, a ja sam vam samo htjela pokazati kako izgleda spuštanje jer je skakanje jako zabavno, ponekad može biti zastrašujuće, ali danas ćemo hodati zajedno i možete mi reći ako je to strašnije", rekla je.

 

Nakon što je prošetala do stražnjeg dijela platforme, nastavila se spuštati niz metalne ljestve, a zatim je stigla do neobičnog tunela s jezivim pogledom na bazen.

Carlson se našalila kako se nimalo "ne zabavlja" te da je "skakanje puno lakše", a prilikom spuštanja držala se za sigurnosnu ručku sa strane ograde kako bi bila stabilna duž uskog prolaza. Nakon nekoliko trenutaka koje su se činile kao vječnost, spustila se do bazena, a video je šokirao pratitelje.

"Nema tog novca"

Neki su se složili da je hodanje "mnogo gora ideja" od skakanja, a bilo je i onih koji su komentirali da se ne bi usudili niti popeti na vrh platforme.

"Ostao bih zauvijek gore", napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: "Tresu mi se noge dok ovo gledam", dok je treći komentirao: "Nema tog novca koji bi me natjerao da skočim ili se spustim."

Pročitajte više