Skinula je 127 kilograma, a sad joj stranci doniraju novac da skine višak kože

Foto: Facebook

CANDICE WILLIAMS, 31-godišnjakinja iz SAD-a dosegla je 203 kilograma, što je značilo da više nije mogla zavezati pojas u automobilu niti stati u sjedalo aviona. Bio je to alarm nakon kojeg je krenula na dijetu. Uspjela je smršavjeti nevjerojatnih 127 kilograma, no tada se pojavio novi problem.

Nakon gubitka tolikog broja kilograma ostao joj je višak kože koji je ostao visjeti po tijelu nakon što se salo istopilo. Cijena kirurškog zahvata kojim se uklanja višak kože iznosi oko 30.000 dolara, a Candice je na sebi imala oko 6,5 kilograma suvišne kože.

Dosad je bila na dvije operacije i uklonjen joj je dio kože, a pred njom je još jedna operacija koja košta oko 14.000 dolara, no Candice više nema novca.

Sve što je imala potrošila je na prve dvije operacije pa je za treću odlučila zamoliti za pomoć nepoznate ljude, piše Daily Mail.

"Cijeli sam se život osjećala kao da sam nitko i ništa, jer su mi to stalno govorili. Iako sam ponosna na ono što sam postigla, koža me podsjeća na sve što sam proživjela. Da imam novca otišla bih na operaciju, to mi znači jako puno", rekla je.

S debljinom se borila od desete godine, a hrana joj je služila kao bijeg od problema. Pomoć je potražila u raznim televizijskim emisijama, no bez uspjeha, pa je napravila profil na GoFundMe i tamo potražila pomoć stranaca. Do sad joj je 40-ak ljudi doniralo novac, a riječ je o iznosima od pet do 50 dolara. Candice se nada da će sljedeće godine njena patnja biti gotova te da će se napokon osjećati potpuno zadovoljno u svojoj koži. 

Pročitajte više