Skrivena kamera uhvatila je Ćiru čak dva puta i pokazala kolika legenda je bio

Screenshot: Nova TV

ĆIRO BLAŽEVIĆ ostat će upamćen kao trener velikog srca, a koliko je nesebičan i humorističan bio, pokazala je i skrivena kamera koju su mu u čak dva navrata bile podmetnule Bijele udovice.

Intervju Ćire i Rećimira Arnautovića pamti se i danas, a prošle se godine intervjua prisjetio na svom Facebook profilu i sam trener.

"Ni sam ne znam koliko sam intervjua dao u životu, ali zato znam koji je taj jedan koji mi uvijek spominju", napisao je.

"Uspio me ovaj malo razjebati, priznajem, ali ipak ne previše…", našalio se.

Tijekom intervjua je Rećimir Ćiri iznova ponavljao jedno te isto pitanje te mu stalno upadao u riječ.

"Meni se čini da ti mene zajebavaš", rekao je Ćiro u jednom trenutku i prasnuo u smijeh.

Skrivena kamera ga uhvatila dok je kupovao kokice

Drugom prilikom Ćiru su Bijele udovice zatekle na ulici dok je kupovao kokice te su ga moljakali da im udijeli nešto novca i da im osigura ulaznice za utakmicu Dinama.

Ćiro ni sekunde nije dvojio i odmah je izvadio novčanik i pružio 50 kuna, a također je prepustio i svoje kokice te obećao da će "srediti karte."

"Dođi do mene na Maksimir do ureda i sredit ćemo", rekao je tada Ćiro.

Kada su mu otkrili da je riječ o skrivenoj kameri, Ćiro se od srca nasmijao, a zatim je Bijele udovice kroz šale podsjetio da mu nisu vratili 50 kuna.

Podsjetimo, Ćiro Blažević preminuo je dan prije svog 88. rođendana nakon borbe s rakom prostate. Iza sebe je ostavio suprugu Zdenku, sina Miroslava i kćeri Barbaru i Katarinu.

Pročitajte više