Skunk Anansie stižu u Dom sportova, koncert je 13. svibnja

Foto: EPA

BRITANSKA rock četvorka Skunk Anansie nastupit će s presjekom svojih najvećih hitova u zagrebačkom Domu sportova u petak, 13. svibnja, najavio je organizator koncerta LAA (Los Angeles Agency).

"Nakon što su nastupili na Šalati 2019. godine, Skunk Anansie uvrstili su Zagreb i u drugi dio velike slavljeničke turneje 25 Live @ 25, čime je Zagreb postao jedini grad u regiji koji će dva puta ugostiti tu live rock mašinu", navodi organizator.

Više od 25 godina prošlo je od trenutka kada su Skunk Anansie debitirali na sceni sa singlom Selling Jesus i zapanjili javnost eksplozivnom ćelavom pjevačicom Skin, iza koje je buku dizala jednostavna i glasna kombinacija bubanj - bas - gitara. Britanska četvorka zapamćena je kao jedan od najboljih live bendova u posljednjih četvrt stoljeća.

Turneja je otvorena u Španjolskoj

Recenzije slavljeničku turneju nazivaju fantastičnom, a mediji za bend kažu da utjelovljuje moć rocka i dalje pokazujući ono najbolje u nastupima. Turneja je otvorena u Španjolskoj, a bend je na popis zemalja upisao Island, Portugal, Njemačku, Italiju, zemlje Beneluksa i Francusku.

Na dosad održanim koncertima prošli su kroz cijelu svoju karijeru i izveli najveće hitove, među kojima su Yes It’s Fucking Political, s kojim su najviše otvarali koncerte, I Can Dream, Charlie Big Potato, Hedonism, Love Someone Else ili Twisted, I Believed In You, My Ugly Boy, Because Of You, God Loves Only You, Intellectualise My Blackness, This Means War, Without You, Weak i Little Baby Swastikkka...

Kao predgrupa pridružit će im se londonski alt rock dvojac Shelf Lives, koji za sebe kaže da vraća punk na repertoar kućnih tuluma.

Pročitajte više