"Slamamo internet": Najprije su objavili golu Kim, a sad im je ovo na naslovnici

Foto: Instagram

"U BUDUĆNOSTI će svatko biti slavan na petnaest minuta", legendarna je izjava umjetnika Andyja Warhola.

Nekako sumnjamo da je Warhol mislio da će se to odnositi i na jedno jaje, ali upravo to se događa. Nakon što je fotografija jajeta srušila rekord Kylie Jenner i postala najlajkanija fotka ikad na Instagramu sa skoro 38,5 milijuna lajkova, jaje doživljava vrhunac slave.

Magazin Paper, koji je svojedobno "slomio internet" naslovnicom Kim Kardashian, sad je na svoju digitalnu naslovnicu stavio upravo zvijezdu dana - jaje. Na minimalističkoj naslovnici ipak nije fotka jajeta koja je skupila milijune lajkova, nego je ovdje jaje razbijeno.

"Slomilo internet", piše na naslovnici.

Na naslovnici Papera bile su i Kim Kardashian i dosadašnja vlasnica rekorda na Instagramu Kylie Jenner.

Podsjetimo, nedavno se na Instagramu pojavio profil  world_record_egg koji je vrlo brzo i vrlo jasno dao do znanja što želi postići. Na cijelom profilu nalazila se samo jedna objava - slika jajeta, a cilj joj je srušiti rekord najlajkanije objave na Instagramu koji je držala Kylie Jenner s 18 milijuna lajkova.

Do jučer ujutro jaje je skupilo nevjerojatna 23 milijuna lajkova. Zanimljivo je da je u nedjelju u samo tri sata fotka jajeta skočila s 14 na 18 milijuna lajkova.

Na jajetovu pobjedu reagirala je i sama Kylie.

"O, hej, lijepo je opet te vidjeti", napisala je pored svoje stare objave na kojoj o pločnik razbija - jaje.

Pročitajte više