Slavna glumica: Moje kćeri su studentice, ali i dalje spavaju sa mnom u krevetu

Foto: Profimedia

Kćeri glumice Brooke Shields su studentice, no njihova majka priznala je da čak i sad još uvijek ponekad zajedno spavaju u krevetu.

"Znate, kad moj muž ode na bilo kakav poslovni put ili ga iz nekog razloga nema kod kuće, one i dalje spavaju sa mnom u krevetu. Još uvijek zajedno gledamo romantične komedije. One su moje bebice i uvijek će to biti", rekla je Shields o bliskom odnosu s kćerima Rowan (20) i Grier (18) u The Jess Cagle Showu SiriusFM-a.

Budući da su Grier i Rowan spremne napustiti roditeljsko gnijezdo zbog odlaska na koledž, Shields je rekla da "izbjegava" pomisao da ih više nema. "Da, izbjegavala sam razmišljati o tome jer će mi ljudi reći: 'Oh, tako će ti laknuti', a ja jednostavno ne mislim da će se to dogoditi", rekla je.

"Ne mislim da će se to dogoditi. Pomislila sam: 'Pa, one će se ipak vratiti', a usput, troškovi života u ovom gradu ionako su toliko previsoki da bi mi to moglo ići u prilog", dodala je glumica koja se nada da će njezine kćeri često dolaziti kući.

Inače, Shields nije prva slavna osoba koja je priznala da i dalje spava sa svojom djecom. Starleta Coco Austin također je priznala da njezina kći Chanel još uvijek dijeli krevet s njom i njezinim suprugom, američkim reperom Ice-T-jem, iako ima osam godina.

Bivša djevojka Kanyea Westa, Julia Fox, također je priznala da njezin trogodišnji sin Valentino spava s mamom u krevetu. Ipak, nitko od njih nema odraslu djecu poput Shields, čiji je slučaj ipak nešto neobičniji.

Pročitajte više