Slavna glumica nije bila u intimnoj vezi od 2016. godine: Nisam netko kome treba seks

Foto: EPA

AMERIČKA glumica Drew Barrymore otkrila je da nije bila u vezi otkako se 2016. godine rastala od Willa Kopelmana te je dodala da se njen pogled na seks u potpunosti promijenio.

Na Instagramu je podijelila fotografiju sebe kako drži prijenosno računalo, dok je u opisu objave potaknula svoje pratitelje da pročitaju "vrlo osobnu priču" koju je napisala o apstinenciji samohrane majke.

"Sa svojih skoro 48 godina se potpuno drugačije osjećam u vezi intimnosti nego što sam se osjećala tijekom odrastanja. Nisam imala roditelje koji su mi bili uzori i od malih nogu sam se družila s ljudima na odrasli način", otkrila je Barrymore.

Terapeut joj je otkrio da seks nije ljubav, već samo izraz ljubavi

Barrymore je ranije rekla kako je tražila "uzbuđenje, potvrdu i avanturu" kroz seksualne odnose, a s obzirom na to da ne postoji način da promijeni svoju prošlost, majka dvoje djece rekla je da bira gledati situaciju na pozitivan način.

"Nakon dvoje djece i odvajanja od njihova oca promijenila sam fokus kada je u pitanju ljubav prema samoj sebi i moje dvije kćeri", kazala je i dodala kako to ne uključuje muškarce niti ih je uključivalo jedno vrijeme. Komentirala je i da joj je terapeut jednom rekao da seks nije ljubav, već samo izraz ljubavi.

"Cijeli sam život tražila takve riječi koje bi mi pomogle da shvatim razliku i sada, zahvaljujući njemu, razumijem", rekla je glumica.

Tvrdi da može "godinama apstinirati" od seksa

Barrymore je nedavno tijekom epizode svog talk showa otkrila da može bez seksa i "nekoliko godina". Naime, glumica i suvoditelj Ross Matthews razgovarali su o priznanju glumca Andrewa Garfielda da je bio u celibatu pola godine kako bi se pripremio za ulogu svećenika u filmu Tišina iz 2016. godine.

Garfield je prethodno u podcastu WTF rekao Marcu Maronu da je imao neka "prilično trippy" iskustva dok je "apstinirao od seksa i izgladnjivao se" prije snimanja filma Tišina. "Da, pa što onda?" našalila se na tu izjavu Barrymore.

"Što nije u redu sa mnom da mi se šest mjeseci ne čini baš dugo?" dodala je. Glumica nije bila impresionirana Garfieldovim razdobljem apstinencije od šest mjeseci. 

"Drew može i šest mjeseci bez seksa. Ništa strašno", našalio se suvoditelj Matthews i istaknuo da će to biti novi naslov u časopisima. Na to ga je glumica ispravila rekavši da može "godinama apstinirati" od seksa. 

Pročitajte više