Slavna pjevačica koja je u više navrata razbjesnila Srbe ogrnula se srpskom zastavom

Screenshot: Twitter

RITA ORA, slavna pjevačica porijeklom iz Prištine, na koncertu održanom u Mađarskoj ogrnula se srpskom zastavom, a kasnije se pravdala kako nije odmah shvatila da je to srpska zastava. 

"Sinoć, dok sam nastupala na SZIN festivalu u Mađarskoj, dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svjetla direktno u očima nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava", izjavila je za medije. 

"Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno dati do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namjera omalovažavati svoje nasljeđe ni uznemiriti svoj narod ili svoju obitelj", dodala je. 

Naljutila Srbe 

Podsjetimo, pjevačica je u više navrata svojim ponašanjem razbjesnila Srbe. 

Krajem prošle godine razljutila je Srbe kad je objavila TikTok video s efektom orla, a srpski tviteraši shvatili su to kao provokaciju zbog ispadanja Srbije sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.   

Nakon toga uspjela je ponovno naljutiti Srbe kad je uoči Wimbledona pozirala ispred digitalnog reklamnog panoa koji najavljuje njezin novi album, a kad se u reklami pojavio slavni srpski tenisač Novak Đoković, okrenula se i odmahnula rukom.   

Pročitajte više