Slavna pjevačica u strahu: "Silovat ću te i ubiti, nitko me ne može spriječiti"

Foto: Instagram

TAYLOR SWIFT napokon je ishodila sudsku zabranu prilaska za pomahnitalog fana koji ju uhodi već dvije godine, a šalje joj i prijeteća pisma. 

26-godišnji Eric Swarbrick pjevačici je u pismima koja šalje još od 2016. pisao zaista strašne stvari, prenosi Daily Mail. 

"Želim silovati Taylor Swift. Znam da je ona moja srodna duša i zato ju mrzim", "Naučio sam potisnuti metaforičko čudovište u sebi, ali uskoro ću postati odgovoran sam za sebe i ne postoji drugi logičan zaključak osim smrti", "Neću oklijevati da te ubijem. Ne postoji ništa što ti, tvoji odvjetnici ili policija možete učiniti protiv toga. Zapamti tko sam ja", pisao joj je između ostalog. 

Pjevačicu su ova pisma toliko uznemiravala da se našla u stalnom strahu i stresu, a njeni odvjetnici smatraju da su prijetnje itekako stvarne i da će ih on pokušati ostvariti. 

Sudac je odmah izdao zabranu prilaska i kontakta s pjevačicom, a ludom obožavatelju je zabranjeno da se približava njenoj kući. 

Ovo nije prvi put da se Taylor našla na meti manijaka. Prošlog mjeseca policija je uhitila muškarca koji joj je pokušao provaliti u kuću, noseći masku i gumene rukavice. Sa sobom je imao nož, streljivo i uže, dok su mu u autu pronašli još maski, metaka, drogu i psihijatrijsku dokumentaciju. 

Pročitajte više