Slavni glumac oduševio fanove u lažnom traileru za novog Bonda: "Prirodni agent 007"

Screenshot: Youtube

Otkako je Daniel Craig otkrio da se povlači iz uloge Jamesa Bonda, obožavatelji najslavnijeg filmskog špijuna zamišljaju svoje omiljene glumce kako preuzimaju ulogu legendarnog agenta 007. Oni koji su sanjali Henryja Cavilla imali su priliku vidjeti kako bi se on snašao u legendarnoj ulozi kada je ovog tjedna na internetu osvanuo trailer za Bond 26 koji prikazuje njega i Margot Robbie kao Bond djevojku. No, stvar je u tome da je trailer lažan.

"Cavill, poznat po svom uglađenom šarmu i neporecivoj karizmi, ušao je u ulogu legendarnog agenta MI6-a sa samopouzdanjem i stilom. Njegov portret Bonda trebao bi redefinirati lik za novu generaciju, spajajući klasičnu sofisticiranost s modernom oštrinom", stoji u opisu viralnog videa koji je pregledan skoro 3 milijuna puta otkako je u subotu postavljen na YouTube.

U opisu kreator KH Studio jasno objašnjava da je snimka konceptualni trailer napravljen kao kreativni eksperiment. "Njegova svrha je čisto umjetnička, s ciljem da zabavi i uključi YouTube zajednicu. Moj cilj je pokazati svoju kreativnost i vještine pripovijedanja kroz ovaj trailer", stoji u opisu.

Ipak, s obzirom na užurbanu gomilu online sadržaja i brzinu kojom ju se konzumira, neki su gledatelji vjerojatno u početku pomislili da je trailer stvaran, iako Cavill ima onaj pomalo animirani sjaj koji imaju likovi generirani umjetnom inteligencijom, a snimka uključuje daleko manje visokooktanske akcije tipične za Bondove trailere.

Fanovi su oduševljeni trailerom

Po svemu sudeći, fanove franšize o tajnom agentu oduševila je ideja da se u glavnoj ulozi nađe Cavill uz Margot Robbie koja je jedna od najpopularnijih glumica danas. "Henry Cavill kao 007 je sve što nam treba", rekao je korisnik, a drugi je dodao: "Wow, Cavill je prirodni Bond. Uzmite ga."

Fanovi su također pisali kako bi glumac zaista trebao postati novi James Bond te da će popularnost ovog lažnog trailera uvjeriti producente da razmisle o njemu kao nasljedniku Daniela Craiga. Među Cavillovim prednostima koje su istaknuli, fanovi navode da je glumac bio dio mnogih akcijskih filmova uključujući Mission: Impossible: Fallout, te bi se vjerojatno dobro snašao i u ulozi agenta 007.

Sljedeći glumac koji će utjeloviti slavnog tajnog agenta tek treba biti otkriven, a najnovije glasine tvrde da će to biti zvijezda Kick-Assa Aaron Taylor Johnson. Cavill trenutno promovira nadolazeći film Guya Ritchieja o Drugom svjetskom ratu The Ministry of Ungentlemanly Warfare, u kojem glumi Gusa March-Phillippsa.

Prema pisanju Varietyja, glumac je govorio o mogućnosti da glumi Bonda tijekom radijskog intervjua u emisiji The Rich Eisen Show. "Sve što znam su glasine. Imam iste informacije koje imate i vi", odgovorio je Cavill na pitanje hoće li se pridružiti franšizi. "Možda sam sada prestar ili možda nisam. Vidjet ćemo kakvi su planovi producenta", dodao je.

Pročitajte više