Slavni glumac progovorio o razvodu i aferi s kolegicom: "To je uništilo moju obitelj"

Foto: EPA

ŠKOTSKI glumac Ewan McGregor progovorio je o svom razvodu od bivše supruge Eve Mavrakis i svojoj aferi s glumicom Mary Elizabeth Winstead.

Kada su se 2017. godine pojavile fotografije na kojima oženjeni McGregor ljubi svoju kolegicu iz serije Fargo Mary Elizabeth Winstead, njegova kći Clara nazvala ju je "smećem", a svog oca "šupkom". Glumac je sada priznao koliku je štetu njegova afera nanijela njegovoj obitelj.

"Razvod je poput bombe koja eksplodira u svačijem životu, pa i u životima moje djece. Još uvijek se na neki način liječimo od toga", rekao je glumac, prenosi Daily Mail. McGregor i Eve Mavrakis bili su u braku 22 godine kada se on upustio u ljubavnu aferu s Winstead. Razvod je finaliziran 2020., a on je pristao plaćati Eve 40 tisuća funti mjesečno, plus dijeliti sa njom zarade od svojih filmova.

Glumi s kćerkom u novom filmu

McGregor se sada glumi u filmu You Sing Loud, I Sing Louder, zajedno s kćeri Clarom koja je i napisala scenarij za film. Film govori o ocu koji vodi svoju kćer na rehabilitaciju, a uglavnom se temelji na Clarinom oporavku od ovisnosti o lijekovima.

"Rekla mi je da je došla na ideju da piše o nama. U početku sam bio malo nervozan, nisam znao što to znači. Sjeo sam i pročitao scenarij i bio sam oduševljen. Bila je to lijepa priča o nama. Postoje stvari koje nisu točne ili su iskrivljene, ali one i dalje odražavaju tu našu privremenu otuđenost", rekao je McGregor za GQ magazin.

Clara se kasnije ispričala zbog svojih primjedbi na račun Winstead, priznavši da to nije bilo lijepo od nje. Winstead i McGregor, koji imaju jednogodišnjeg sinčića Laurieja, navodno su se vjenčali u travnju ove godine.

Pročitajte više