Slavni glumac tražio zabranu prilaska nasilne bivše supruge, prijeti joj uhićenje

Foto: EPA

HOLIVUDSKI glumac Ioan Gruffudd već je gotovo dvije godine na sudu s bivšom suprugom Alice Evans, koja se ovaj put nije pojavila na parnici gdje se trebala izjasniti o dvjema optužbama za kršenje zabrane prilaska koju je glumac ranije zatražio.

Glumac, najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj Fantastičnoj četvorki i Titanicu, podnio je prijavu protiv bivše supruge još prošle godine u veljači, zbog kršenja zabrane prilaska, ali nije naveden razlog njezina prekršaja.

Evans se na ročištu nije pojavila, niti su ona i odvjetnik obavijestili sud i objasnili zašto se neće pojaviti. Nakon dva i pol sata čekanja, povjerenik Vrhovnog suda James Cooper instruirao je da se pripremi nalog za uhićenje, piše Daily Mail. Evans bi na kraju ipak mogla izbjeći odlazak u pritvor, ali samo ako plati jamčevinu do sljedećeg zakazanog ročišta.

Dobila dvije zabrane

Inače, Gruffudd je podnio zahtjev za razvodom u ožujku 2021. godine, dva mjeseca nakon što je Evans objavila na društvenim mrežama da je njezin suprug napušta nakon 14 godina i ostavlja samu s dvije kćeri. Zatim ga je nastavila ocrnjivati na društvenim mrežama, a on je onda zbog njezina ponašanja zatražio zabranu pristupa i zahtijevao je da ju se spriječi u tome da dijeli i objavljuje njihove privatne poruke i "lažno ga optužuje".

Zahtjev su mu na kraju odobrili i tu je Evans žestoko reagirala i vrijeđala njega i njegovu novu djevojku Biancu Wallace putem društvenih mreža. Potom je dobila zabranu spominjanja njegova imena na društvenim mrežama na tri godine.

Pročitajte više