Slavni iluzionist je pozitivan na koronavirus: Otkrio je svoje "teške simptome"

Foto: Instagram

ILUZIONIST Dynamo otkrio je da je pozitivan na koronavirus. Kako kaže, prije testa je neprestano kašljao te osjećao bolove.

Iluzionist pravog imena Steven Frayne otprije boluje od Chronove bolesti i artritisa. Kako je ispričao ovaj 37-godišnjak, tvrdi da se testirao kod privatnog liječnika, a iako priznaje da nije imao temperaturu, njegovi simptomi bili su "veoma teški". Dodao je da se nakon testiranja osjeća bolje iz dana u dan.

"Proteklih tjedana pojavili su se simptomi poput neprekidnog kašlja te konstantnih bolova. Otišao sam u samoizolaciju na dva tjedna i poduzeo sve potrebne mjere opreza", rekao je i dodao da su mu savjetovali da ode na privatno testiranje. 

Priznao je da to ipak nije opcija koju drugi ljudi mogu iskoristiti te je zahvalan što je on mogao. 

"Privatni test je bio odluka koju smo donijeli moj tim i ja, zbog brojnih razloga. Prvo, zbog mojih ranijih problema sa zdravljem i činjenice da sam u rizičnoj kategoriji zbog terapije koju koristim. Drugo, iako nisam imao temperaturu, moji simptomi bili su ozbiljni. I konačno, kako bih mogao javiti onima s kojima sam bio u kontaktu, kako bi na vrijeme poduzeli sve nužne mjere", dodao je.

Istaknuo je da je COVID-19 bolest koja može zahvatiti svakoga, da ne diskriminira i može se manifestirati u raznim oblicima.

"Da pokucam o drvo, moji simptomi polako se smanjuju iz dana u dan, osjećam se sve bolje. Nadam se da je najgore prošlo i pokušavam misliti pozitivno!" naglasio je.

Pročitajte više